lauantai 21. heinäkuuta 2018

Vaihtoehtoja SaiPan uudesta puolustajasta

SaiPalla on hakusessa vielä ennen kauden alku vahvistusta puolustukseen. Tarkoituksena on hankkia right-puolen ylivoima puolustaja. Kartoitin vaihtoehtoja mahdollisesta nimestä monesta sarjasta. Seuraavaksi lisää löytämistäni vaihtoehdoista.

AHL

Brendon Kichton: 26- vuotias puolustaja pelasi viime kaudella AHL:ssä Charlotte Checkers joukkueessa. Puolustaja pelasi 63 ottelua ja teki tehopisteet 4+20. Rangaistusminuuteja kertyi yhteensä 61 min ja +- tilasto näytti kauden jälkeen +-0. Kichton on Winnipeg Jets 7 kierroksen varaus vuodelta 2013. Tässä voisi olla se kova nimi AHL:n puolelta,joka voisi olla oiva vahvistus puolustukseen.

Tilastot

https://www.eliteprospects.com/player/32763/brenden-kichton




Scooter Vaughan:  29-vuotias puolustaja pelasi viime kaudella AHL:ssä Chicago Wolves joukkueessa. Vaughan pelasi 46 ottelua ja teki 2+10. Rangaistusminuuteja kertyi yhteensä 33 min ja +-tilasto näytti +1. Vaughanilta ei löydy NHL varausta. Tämä on pisteiden valossa se todennäköisempi SaiPan budjetin pelaaja ja varmasti kokeilemisen arvoinen.

Tilastot

https://www.eliteprospects.com/player/38235/scooter-vaughan


Tucker Poolman: 25-vuotias puolustaja pelasi viime kaudella AHL:ssä 17 ottelussa ja teki tehopisteet 1+9. Lisäksi pelejä kertyi NHL:ssä Winnipeg Jets joukkueessa 24 ottelussa, jossa teki tehopisteet 1+1. Rangaistusminuuteja Poolman keräsi viime kaudella 4 min ja +- tilasto oli - 2. Poolmanilta löytyy NHL varaus vuodelta 2013, kun Winnipeg Jets varasi hänet 2013 5.kierroksella. Tämä voi olla SaiPan budjetin ulkopuolella, koska pelasi viime kaudella NHL puolella, mikä nostaa hintaa.

Tilastot

https://www.eliteprospects.com/player/118006/tucker-poolman



Frank Corrado: 25-vuotias puolustaja pelasi viime kaudella Wilkes-Barre Scranton Penguins joukkueessa 32 ottelua tehopistein 1+13. Lisäksi pelejä tuli myös NHL:n puolelta Pittsburgh Penguins riveistä 5 ottelun verran ilman tehopisteitä. Rangaistusminuuteja Corrado keräsi 20 ja +-tilasto näytti kauden jälkeen +10. Corradolta löytyy myös NHL varaus vuodelta 2011, kun Vancouver Canucks varasi hänet 5.kierroksella.  Voi olla, että myös tämä mies on SaiPan budjetin ulkopuolella.

Tilastot

https://www.eliteprospects.com/player/45547/frank-corrado


SVEITSI

Bobby Sangunetti: Kokenut 30-vuotias puolustaja pelasi viime kaudella Sveitsin pääsarjassa Luganon joukkueessa. Puolustaja teki kovat tehot, kun 46 ottelussa syntyivät tehopisteet 11+18. Rangaistusminuuteja Sangunetti keräsi 22 minuuttia ja +-lukema oli +8. Puolustajalta löytyy myös NHL varaus 2006,kun  New York Rangers varasi hänet 1.kierroksella. Sangunetti oli myös mukana olympialaisissa USA:n joukkueessa viime keväänä. Tämä olisi SaiPalta erittäin loistava hankinta, mutta voi olla liian kallis mies SaiPan budjetille. Varmasti toisi tehoja ylivoimalle ja toisi kokemusta tuohon puolustukseen.

Tilastot

https://www.eliteprospects.com/player/11110/bobby-sanguinetti


Sam Lofquist: 28-vuotias puolustaja pelasi viime kaudella EHC Biel-Bennen joukkueessa. Puolustaja pelasi 24 ottelua ja teki tehopisteet 4+9. Rangaistusminuuteja kertyi 16 ja +-tilasto oli +2.
Tätä miestä ei varmasti tarvitse hirveästi esitellä. Aika moni SaiPan fani toivoo, että Lofquist tekisi paluun Kisapuistoon vielä takaisin. Sen verran ikimuistoinen oli Sam viimeinen kausi SaiPassa. Tämä oli siinä mielessä turvallinen hankinta, että tiedettäisiiin mitä saataisiin. Voi olla kuitenkin, että Lofquist katsoo vielä rahakkaampien tarjousten perään.

Tilastot

https://www.eliteprospects.com/player/17495/sam-lofquist


KHL

Jonathon Blum: 29-vuotias puolustaja pelasi viime kaudella Admiral Vladivostokissa 43 ottelua ja teki tehopisteet 1+18 ja HK Sochissa 10 ottelua tehopisteet 0+3. Lisäksi Blum pelasi keväällä olympialaisissa USA:n joukkueessa. Rangaistusminuuteja Blum keräsi yhteensä 4 min ja +-tilasto näytti kauden jälkeen - 4. Blum löytyy myös NHL varaus vuodelta 2007,kun  Nashville varasi hänet 1.kierroksella. Blum on taitava puolustaja, joka pystyy hyvään syöttöpeliin. Lisäksi Blum on myös erinomainen luistelija, joka sopii Lehterän joukkueeseen erittäin hyvin. Voisi olla ihan kokeilemisen arvoinen, jos hinta ei ole liian korkea.

Tilastot

https://www.eliteprospects.com/player/11597/jonathon-blum


Jesse Blacker: 27-vuotias puolustaja pelasi viime kaudella Kunlun Red Star joukkueessa. Puolustaja teki 49 ottelussa tehopisteet 1+8. Rangaistusminuutteja Blacker keräsi 26 min. Ja ± tilasto oli -14. Blackerilta löytyy myös NHL varaus,kun Toronto Maple Leaf varasi hänet 2009 2.kierroksella. Blackerilla näyttäisi olevan erittäin vaikea kausi alla KHL:ssä ja siksi ehdottomasti katselisin tätä miestä. Teki kuitenkin edellisellä kaudella Saksassa mukavat tehot, kun 46 ottelussa syntyi 8+26. Eli kysessä voisi olla erittäin hyvä hankinta,eikä hintakaan varmasti tällaisen kauden jälkeen kovin korkea ole.

Tilastot

https://www.eliteprospects.com/player/33754/jesse-blacker




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti