lauantai 7. heinäkuuta 2018

SaiPan puolustukseen iso kiinnitys

SaiPan on tehnyt ensi kautta koskevan sopimuksen tutun puolustajan kanssa, kun kesken viime kauden SaiPaan tullut Vladimir Denisov jatkaa joukkueessa. 34-vuotias puolustaja tuli keväällä SaiPaan KHL:stä Dinamo Minskin riveistä ja pelasi 7 ottelua tehopistein 0+3. Playoffeissa Denisov pelasi 9 ottelua tehopistein 0+1. Lisäksi Denisov valittiin keväällä Valko-Venäjän jääkiekon MM-kisa joukkueeseen. Siellä Denisov pelasi 9 ottelua tehopistein 0+0. Teholukema oli joukkueen huonoin - 7. Kisat menivät kyllä koko joukkueelta huonosti, mikä selittää osin tuon Denisovin lukeman.

Itse olen erittäin yllättynyt ja iloinen tästä jatkosta. Tämä on SaiPan puolustukselle erittäin tärkeä sopimus. Koska SaiPan puolustus on melko nuori ja kokematon, tuo Denisov kiinnitys rutkasti kokemusta ja rauhallisuutta puolustukseen, unohtamatta kuitenkaan kuinka fyysinen pelaaja on kyseessä. Denisov pystyy maalin edessä tarpeen vaatiessa siivoamaan niin, että SaiPan maalivahdit saavat rauhassa pelata maalilla. Ei pidä myöskään unohtaa, että Denisov pystyy myöskin tarpeen vaatiessa kiekolliseen peliin ja uskonkin, että sitä nähdään tällä kaudella vielä enemmän, kun mies pelaa kauden alusta asti mukana. Lisäksi tykästyin keväällä mieheen kovasti, kun näin millainen joukkuepelaaja on kyseessä. Denisov menee puolustamaan omaa joukkue kaveria, jos vähänkin vääryyttä tapahtuu. Denisovin kiinnitys on siis erittäin hyvä asia SaiPan ensi kauden joukkuetta ajatellen ja taas voidaan odotuksia nostaa hieman korkeammalle.

Tilastot

https://www.eliteprospects.com/player/14338/vladimir-denisov


Pelaajan julkistusvideoSaiPan puolustus alkaa olemaan nyt enää viimeistä hankintaa vaille valmis. Tuomenoksa totesi, että vielä on haussa ylivoimalla pelaava puolustaja ja mielellään right kätisyys. Tämän löytäminen ei kuulemma kuitenkaan ole helppoa ja näin ollen kiirettä ei pidetä. Huhuissa on kuitenkin ollut, että tällainen pelaaja olisi jo löytynyt, ja enää allekirjoitus puuttuisi sopimuspaperista. Jos mahdollisesti tällainen puolustaja vielä löytyy, on mielestäni SaiPan ensi kauden puolustus riittävä taistelemaan hyvistä sijoituksista.

SaiPan puolustus kaudella 2018-2019 

Maalahti - Denisov

X - Autio/Salo

Sneck - Autio/Salo

Kojo - Vainio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti