lauantai 24. syyskuuta 2016

Voitto Lukkoa vastaan

SaiPa sai eilen kotiottelussa vastaan viime vuosina hyvin menestyneen Rauman Lukon. Melko samanlaisista tilanteista joukkueet lähtivät tähän kauteen, kun molemmat vaihtoivat valmentajia ja molemmissa joukkueissa koettiin suuri pelaajavaihtuvuus. Lukko pelasi edellisenä päivänä Mikkelissä ja se näkyikin erittäin kovana luisteluna avauserässä. SaiPalla ei vastaavasti taas ollut peliin paras mahdollinen alku, erä jouduttiinkin melkein puolustamaan omaa maalia Lukon painaessa päälle. SaiPa oli erässä kuitenkin se, joka onnistui maaliverkkoa heiluttamaan, kun erittäin pirteästi kauden aloittanut Curtis Hamilton siirsi SaiPan 1-0 johtoon. Lukko jatkoi entistä kovemmin maalin metsästystä maalin jälkeen, mutta Markkanen piti loistavilla torjunnoilla kotijoukkueen johdossa. Näistä lukemista mentiin ensimmäiselle erätauolle.

Onneksi kotijoukkue sai pelijuonesta kiinni toiseen erään tultaessa, ja nyt oli SaiPan vuoro painaa peliä Lukon päätyyn. SaiPan hyvä alku palkittiinkin, kun Elmeri Kaksonen vei SaiPan 2-0 johtoon erän alku minuuteilla. Hetkeä myöhemmin nähtiin illan komein maali, kun suosikkipelaajani McFarland iski etukulmasta jo SaiPan 3-0 johtoon. McFarland meinasi Seuraavassa vaihdossa tehdä jo illan toisen maalin läpiajosta, mutta tällä kertaa tolppa pelasti vierasjoukkueen. Toisen erän loppuminuuteilla Lukko sai vielä tehtyä kavennusosuman 3-1, kun SaiPan puolustus oli jo vissiin ajatuksissa erätauolla.

Lukko sai kolmanteen erään selvästi lisää virtaa toisen erän lopun kavennusmaalista ja SaiPa saikin puolustuksessa tehdä täyden päivätyön, ettei Lukko saanut lisää  maaleja. Lisäksi illan sankari löytyi ehdottomasti kotijoukkueen maalista, kun Markkanen otti tärkeitä koppeja eikä päästänyt Lukkoa mukaan peliin. Toinen illan sankari Curtis Hamilton kruunasi illan toisella maalilla ja vei kotijoukkueen jo 4-1 johtoon. Lukko onnistui onnistui vielä maalinteossa, kun Lukon kultakypärä Vahalahti kavensi tilanteeksi 4-2. Lisää maaleja ei kuitenkaan nähty ja niin  SaiPa varmisti voiton ja 3 p.

Hamilton on kyllä minut yllättänyt positiivisesti kun 4 ottelusta on syntynyt 4 maalia. Näen hänessä paljon samaa, kuin viime kauden maalikuninkaassa Chad Raussa. Hamilton viihtyy maalin edessä ja laittaa tehokkaasti irtokiekot maaliin. Tulee varmasti olemaan liigan maalipörssissä korkealla. Voidaan jo nyt puhua erittäin onnistuneesta hankinnasta jälleen kerran. Olen myös tyytyväinen, että McFarland sai ensimmäisen maalin tehtyä liigassa. On erittäin potentiaalinen pistepörssin voittaja jopa kyseessä. Nopean luistelun ansiosta tulee saamaan paljon maalipaikkoja ja erittäin hyvällä laukauksella maaleja syntyy varmasti. Kehitettävää löytyy eniten pelin ensimmäisistä eristä, että joukkue aloittaa pelamaan alusta asti. Lisäksi puolustuksessa tulee vielä liikaa merkkausvirheitä, mutta uskon että ne saadaan karsittua pois kauden kuluessa. Pelit jatkuvat seuraavaksi Lahdessa Pelicansin vieraana. Sarjataulukossa SaiPa löytyy sijalta 7.

Ottelun raportti

Lehdistötilaisuus

Elmeri Kaksosen haastattelu

SAIPA received yesterday the home match against last years very successful in Rauma lock. Quite similar situations teams went this year, when both coaches exchanged and both teams were considered a great player turnover. The lock on the previous day's play in Mikkeli, and it began a very tough first round skating. SaiPalla not, respectively, while the game was not the best start, the batch needing almost to defend their own goal Button presses on. SAIPA was tranches, however, who managed to finish the network to wave when the season started very brightly Curtis Hamilton gave SaiPa 1-0 lead. Lock continued even harder to kick hunting after a goal, but Markkanen had to shine from saves on the home side's lead. These figures we went to the first interval.

Fortunately, the home team was awarded a plot of the game to matches another one when coming, and now it was SaiPa's turn to press the buckle end of the game. SaiPa rewarded with a good start, when Elmer Fudd Gemini took SaiPa 2-0 lead after the first round with minutes. A moment later, was seen as the most handsome finish the evening, when playing my favorite McFarland hit the front corners already SaiPa 3-0 lead. McFarland was about to do the following, in exchange for a second goal, driving through the night, but this time hit the post rescued the visiting team. The second installment of the final minutes of receiving a lock yet done Decreasing hit 3-1, while SaiPa defense had already thought vissiin interval between games.

Lock received the third tranche significantly more power at the end of the second installment of the narrowing goal and SAIPA defense got to make a full-time, lock that got more goals. In addition, the hero of the evening definitely found the home team's goal when booths Markkanen took important and would not let lock the game. Another hero of the evening Curtis Hamilton was crowned the evening with paint in the second and took the home side already 4-1 lead. The lock was successfully managed yet to score when the lock kultakypärä Vahalahti reduced the lead to 4-2. More goals do not, however, been seen as SAIPA and secured the victory and 3 points.

Hamilton is indeed a positive surprise to me when you match 4 was born 4 goal. I see in him much the same as last season maalikuninkaassa Chad Raussa. Hamilton thrives in front of the goal, and effectively put irtokiekot into the match. There will certainly be high on the league paint Stock Exchange. It is already possible to talk about a very successful acquisition once again. I am also pleased that McFarland scored the first goal done in the past. There is a very potential point of the stock exchange in question up to the winner. Thanks to a fast skating will get a lot of scoring chances and a very good shot will certainly paints. For improvement can be found in most of the first items in the game that the team pelamaan to start from the beginning. In addition, the defense will still merkkausvirheitä too much, but I believe that they will be lopped off during the period. Games continue next Lahti Pelicans guest. Series SaiPa can be found in Table 7 position to become.