perjantai 12. lokakuuta 2018

SaiPan puolustukseen oikeanlainen vahvistus

SaiPa julkaisi tällä viikolla puolustaja Brenden Kichtonin sopimuksen. 26-vuotias Kanadalainen puolustaja saapuu SaiPaan AHL:stä. 178 cm oikealta laukova Kichton pelasi viime kaudella Charlotte Checkersin joukkueessa 63 ottelua ja teki tehopisteet 4+20. Rangaistusminuuteja Kichton otti viime kaudella 61 ja +- lukema oli 0. WHL vuosina Kichton on sarjan parhaita puolustajia voittaen sarjan puolustajien pistepörssin kausina 2010-2013. Myös ensimmäisellä AHL kaudella Kichton teki 48 pistettä ja valittiin tuolla kaudella AHL Allstar otteluun. Kichtonilta löytyy myös NHL varaus vuodelta 2013, jolloin Winnipeg Jets varasi hänet 7.kierroksella. Kichtonin kohdalla suurin ongelma, ettei ole pystynyt murtautumaan NHL, on varmasti pieni koko.

Kun itse kesällä kartoitin SaiPan tulevaa ykköspakkia, löytyi Kichtonin nimi myös listalta. Näin, että tässä voisi olla SaiPalle kovakin nimi, jos seura on valmis panostamaan tai hänet hankitaan ns.veropelaajana. Olenkin siis erittäin iloinen, että mies saatiin tänne pelaamaan. Näen hänessä ehdottomasti potentiaalia nousta SaiPan johtavaksi puolustajaksi.

Tilastot

https://www.eliteprospects.com/player/32763/brenden-kichton


YouTube videoita miehen taidoista






SaiPa saa Kichtonista sen kaivatun hyökkäävän puolustajan Maalahden tueksi. Kichtonilta odotetaan lähtökohtaisesti tekevän tehoja hyökkäyspäähän ja ylivoimalla hän tuo valmennukseen lisää vaihtoehtoja jo kätisyydensä puilesta. SaiPa sai Kichtonin myötä, sen viimeisen palasen puolustukseen ja  onkin tämän kiinnityksen jälkeen koossa erittäin mielenkiintoinen puolustus. Lähtökohtaisesti Vainio ja Torikka tulevat tippumaan kokoonpanon ulkopuolelle. Näin ollen Veeti Vainio voisi hakea peliaikaa Imatralta ja Torikka pystyy vielä pelaamaan SaiPan A-nuorten mukana. Näkisin pakkiparit tämän jälkeen seuraavasti, jos kaikki ovat terveenä.

Maalahti -  Autio

Denisov - Kichton

Salo - Sneck

Kojo - Vainio - Torikka


1 kommentti:

  1. Titanium Trimmer - TI - TI TI 3 Titanium Trimmer
    Titanium hypoallergenic titanium earrings Trimmer (TI-TRIMMER) microtouch trimmer | TI-TRIMMER titanium alloys - TI-TRIMMER 사이트 추천 (TI-TRIMMER) | TI-TRIMMER (TI-TRIMMER) infiniti pro rainbow titanium flat iron | TI-TRIMMER.

    VastaaPoista