lauantai 3. maaliskuuta 2018

Kuka on Arttu Likola

SaiPa teki vielä liigan viimeisenä siirtopäivänä hankinnan hyökkäykseen, kun se vuokrasi loppukaudeksi Jypistä hyökkääjän Arttu Likolan. 23-vuotias laitahyökkääjä on pelannut tällä kaudella Jypissä liigaa 19 ottelua tehoin 0+1. Lisäksi hän on pelannut mestistä KeuPa HT riveissä 10 ottelua pistein 3+4.

Jos huhuja on uskominen, oli Likola juuri yksi niistä Jyväskylästä saapuvista pelaajista ensi kaudeksi. Siksi on ihan ymmärrettävää, että otetaan jo nyt kokeilemaan ja nähdään millainen pelaaja kyseessä. Molemmille joukkueille varmasti win-win tilanne, koska Likola ei varmasti Jypissä olisi loppukaudella hirveästi päässyt pelaamaan.

Itse en tiedä tästä miehestä paljoakaan. Olen kyllä nähnyt häneltä muutaman pelin, niin liigassa kuin mestiksessäkin. Liigassa Likola on pelannut lähinnä 4 ketjussa pienellä peliajalla, kun taas KeuPa HT riveissä on päässyt pelaamaan 1 ketjussa mestistä ja saanut sitä myötä roolia. Se onkin mielenkiintoinen kysymys mihin sijoitetaan Likola SaiPassa. Urheilujohtaja Antti Tuomenoksa sanoi, että Likola hankittiin tuomaan leveyttä hyökkäykseen, mikä viittaisi 3-4 ketjun paikkaan ja uskonkin että Likola tullaan todennäköisesti näkemään 3 ketjussa Kohon ja Kaksosen kanssa. Tuskin lähdetään sekoittamaan 1 ja 2 ketjua, jotka ovat olleet jo pitkään yhdessä.

Ketjut voisivat olla seuraavanlaiset tämän päivän KooKoo peliin:

Oksanen - Kunyk - Hamilton

Tanus - Gooodwin - Nättinen

Likola - Koho - Kaksonen

Virkkunen - Salminen - Strömberg


Tilastot

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=90498


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti