lauantai 3. helmikuuta 2018

Kuka onkaan se kaikkien aikojen paras pelaaja?

Silloin tällöin tulee vastaan keskustelua siitä, kuka on SaiPan kaikkien aikojen paras pelaaja tai kuka on tämän kauden joukkueesta  se suosikkipelaaja? Koitan seuraavaksi itse antaa näihin kysymyksiin vastauksen omalta kohdalta.

Kaikkien aikojen parasta SaiPan pelaajaa miettiessäni, on sen verran taustaa kerrottava, että aloitin SaiPan peleissä käymisen kaudella 1996-1997. Eli kannattajavuosia on nyt takana se reilut 20 vuotta ja pelejä on tullut nähtyä laskujeni mukaan noin. 400. Tähän ajanjaksoon on mahtunut suuri määrä pelaajia, mistä myös minun mielestäni se kaikkien aikojen paras SaiPan pelaaja löytyy. Joku vastasi tähän kohtaan, että Ralph Cox tai Otakar Janecky, mutta itse en näin vastaa, koska en ole kummankaan pelejä SaiPassa nähnyt.

Minun mielestäni ehdottomasti SaiPan kaikkien aikojen pelaaja pelasi SaiPassa kausina 1997-1999 ja kaudella  2010-2011. Hän teki näillä kausilla 129 ottelussa 63 + 41 eli 104 pistettä. Kyseessä on siis hyökkääjä Dale McTavish. Hän on aina ollut minulle se paras pelaaja, koska oli SaiPassa pelatessaan erittäin hyvä maalintekijä ja itselleni iso sytyke alkamaan käymään SaiPan peleissä. Ensimmäinen varsinainen fanipaita oli myös McTavishin paita.



                     Kuvassa joululahjaksi saatu                           ensimmäinen fanipaita


Youtube pätkä miehestä




Kun mennään sitten tähän kauteen ja suosikkipelajaan, on sekin yllättävän helppo sanoa.  Odotin innolla jo viime kaudella, kun huhuja tämän pelaajan paluusta Lappeenrantaan alkoi kuulua. Sen jälkeen, kun ilmoitettiin kesällä, että pelaaja saapuu 3 vuoden sopimuksella, päätin, että nyt hankitaan uusi fanipaita. Kysessä on siis hyökkääjä Anssi Löfman, joka teki täksi kaudeksi paluun kasvattajaseuraan. Olen aina tykännyt Anssi pelityylistä. On hyvä puolustava hyökkääjä, joka kuitenkin pystyy tekemään pisteitä. Harmittavasti vain tämäkin kausi on mennyt loukkaantumisen takia pilalle, kun pelejä on kertynyt vain 20. Olisi SaiPalle kuitenkin erittäin tärkeä pelaaja kevättä ajatellen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti