lauantai 2. joulukuuta 2017

Niukkoja tappioita ja hienoja voittoja

On taas aikaa vierähtänyt, kun ole kirjoitellut peleistä. Tässä taas seuraavaksi yhteenvetoa, miten joukkue on pelannut.

Tiistaina 24.10.2017 SaiPa matkusti Tampereelle hallitsevan mestarin Tapparan vieraaksi. Tappara oli odotetun vahva vastustaja, vaikka alkukausi on ollut hieman vaihteleva. Tappara voitti ottelun maalein 4-2. SaiPan maalinteossa onnistuivat hyökkääjät Bastian Maia ja Cody Kunyk. SaiPan maalilla pelasi ensimmäisen liiga ottelun 20 vuotias  Niklas Westerholm, jolle kirjattiin ottelussa 41 torjuntaa.

Miinukset

-  jäähyt

Plussat

+ Bastian Maia
+ Niklas Westerholm
+ Cody Kunyk

Perjantaina 27.10.2017 SaiPa sai Kisapuistoon vieraita Mikkelistä, kun Jukurit tuli vastaan. Ottelu oli sen verran tasaväkinen, että voittajaa jouduttiin hakemaan voittolaukauskisasta asti, jonka vei lopulta kotijoukkue. SaiPa oli vielä 2 minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä tappiolla 0-1, mutta maalivahdin pois ottaminen kannatti ja kotijoukkueen tasoituksen viimeisteli puolustaja Kalle Maalahti. Voittolaukauskilpailussa ainut onnistuja oli Elmeri Kaksonen. SaiPan maalilla torjuntavuorossa ollut Frans Tuohimaa torjui 25 kertaa.

Miinukset

-  jäähyt
-  ylivoima
- Roy Radke

Plussat

+ Kalle Maalahti
+ Frans Tuohimaa
+ Imatran Ketterän lainamiehet Santeri Vuoti ja Tomi Iso-Mustajärvi
+ Yleisömäärä 3 684

Lauantaina 28.10.2017 SaiPa pelasi viikon kolmannen pelin Hämeenlinnassa HPK vieraana. En tiedä oliko vaikutusta, että oli viikon kolmas peli, toisaalta HPK on viime vuosina ollut erittäin vaikea vastustaja muutenkin, niin myös tällä kertaa. Kotijoukkue voitti ottelun puhtaasti 3-0. SaiPan maalilla jatkoi Frans Tuohimaa, jolle merkittiin 25 torjuntaa.

Miinukset

- Per Savilahti-Nagander
- Roy Radke
- tyhmät jäähyt
- ylivoima

Plussat

+ Imatran Ketterän lainamies Tomi Iso-Mustajärvi
+ Tuohimaa


Keskiviikkona 1.11.2017 SaiPa sai Kisapuistoon vastaan Lahden Pelicansin. Ottelu oli todella tiukka ja tasainen, jonka lopulta kuitenkin SaiPa voitti maalein 2-1. SaiPan maalintekijät olivat puolustaja Per Savilahti-Nagander ja hyökkääjä Cody Kunyk. Maallilla tuttuun tapaan jatkoi erittäin hyviä otteita Frans Tuohimaa, jolle kirjattiin 25 torjuntaa.


Miinukset

- ylivoima
- yleisömäärä 2 845
- Urho Vaakanainen

Plussat

+ Per Savilahti-Nagander
+ Cody Kunyk
+ Frans Tuohimaa
+ Kestivät lopun Pelicansin paineen


Lauantaina 4.11.2017 SaiPa pelasi Tampereen Ilvestä vastaan perhepelin ja samalla pehmolelu peli, jossa kerättiin pehmoleluja paikalliseen sairaalaan. SaiPan tehdessä ensimmäisen maalin oli tarkoitus katsomosta paikalle tuodut pehmolelut heittää jäälle. Itsekkin otin mukaan pari pientä pehmolelua, koska en niitä enää itse tarvitse ja menevät varmasti tarpeeseen. Kotijoukkue saikin otteluun loistava startin, kun jo 53 sekunnin jälkeen puolustaja Lasse Lappalainen nosti ensimmäisen kerran kädet pystyyn maalin merkiksi ja pehmolelut lensivät jäälle.
Hyvän alun jälkeen SaiPa jatkoi samalla ilmeellä ja voitti ottelun lopulta selvin numeroin 7-3.  Muut maalintekijät olivat Joni Nikko (2), Kalle Maalahti, Santeri Vuoti, Cody Kunyk ja Elmeri Kaksonen. Maalilla Tuohimaalle kirjattiin 24 torjuntaa.

Miinukset

- alivoima 

Plussat

+ Ylivoima
+ Joni Nikko
+ Roy Radke
+ Yleisömäärä 3 585




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti