lauantai 14. lokakuuta 2017

Vaikeuksien kautta voittoihin

Jatketaan pelien läpikäymistä. Vaikka alku oli vaikeaa, on joukkue viime aikoina pystynyt ottamaan voittoja ja SaiPa onkin neljän ottelun voittoputkessa. Valitettavasti tälläkin hetkellä joukkueen suurin ongelma on loukkaantumiset, kun sairaslistalla on  7 nimeä. Eli ylimääräisiä pelaajia ei ole yhtään. Myös maalivahtiosasto on tällä hetkellä Tuohimaan varassa, kun Markkanen on ollut sivussa pidempään selkäongelmien takia.

Lauantai  23.9.2017 SaiPa pelasi kotona Helsingin IFK vastaan. Ottelu oli erittäin tasainen ja vähämaalinen. SaiPa voitti ottelun jatkoajalla 2-1. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Kalle Maalahti ja Topi Nättinen. Maalilla Frans Tuohimaa torjui 30 laukausta.

Plussat

+ Frans Tuohimaa
+ Topi Nättinen

Miinukset

- jäähyt
- ylivoima
- yleisömäärä 3100


Tiistai 26.9.2017 SaiPa lähti vieraskiertueelle kun se matkusti Vaasaan Sportin vieraaksi. Tämä ottelu myös oli edellisen tapaan erittäin tasainen ja vähämaalinen. Tällä kertaa Sport otti voiton maalein 2-1 jatkoajalla. SaiPan ainoan maalin teki puolustaja Lasse Lappalainen. Maalilla Frans Tuohimaa jatkoi vakuuttavasti ja torjui 24 kertaa.

Plussat

+ Frans Tuohimaa

Miinukset

- jäähyt
- ylivoima
- Roy Radke

Torstaina 28.9.2017 SaiPa jatkoi matkaa Vaasasta Ouluun Kärppien vieraaksi. Kärpät on osoittautunut viime vuosina erittäin vaikeaksi vastustajaksi SaiPalle, eikä tämäkään kausi tehnyt poikkeusta. Kärpät voitti ottelun peräti 6-1. SaiPan ainoan maalin teki Roy Radke. Maalilla Frans Tuohimaa teki minkä pystyi, ja torjui 34 laukausta.

Plussat

+ Roy Radke
+ Jonatan Tanus
+ David Goodwin

Miinukset

- Ahti Oksanen
- huono alku otteluun
- puolustuksen merkkausvirheet
- Kim Strömberg
- maaliedustan pelaaminen

Lauantai 30.9.2017 SaiPa palasi vieraskiertueelta omaan kotikaukaloon, kun vastaan luisteli hallitseva mestari Tampereen Tappara. SaiPalla oli kasvojen pesun paikka edellisen ruman tappion jälkeen ja onnistuikin tässä hyvin voittamalla ottelun  3-2. Maalinteossa onnistuivat Ahti Oksanen ( 2 ) ja Topi Nättinen. Maalilla jatkanut Tuohimaa torjui 26 kertaa.

Plussat

+ Kody Kunyk
+ Topi Nättinen
+ Ahti Oksanen

Miinukset

- maaliedustan pelaaminen
- jäähyt
- alivoima pelaaminen

Torstai 5.10.2017 SaiPa matkusti Kuopioon KalPan vieraaksi. Näytti pitkään siltä, että KalPa on ottamassa 3 p, mutta SaiPan Topi Nättinen oli eri mieltä ja tasoitti tilanteen varsinaisen peliajan 54 minuutilla 3-3. Jatkoajalla SaiPan sankariksi nousi läpiajosta maalin viimeistellyt Kody Kunyk. Näin ollen SaiPa nappasi tärkeän toisen voiton putkeen. Maalilla Tuohimaa jatkoi vakuuttavia otteita torjumalla 20 laukausta.

Plussat

+ Topi Nättinen
+ Cody Kunyk
+ Lasse Lappalainen

Miinukset

- erikoistilanne pelaaminen
- laukausten blokkasi
- aloitusvoitot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti