keskiviikko 23. elokuuta 2017

Roy Radke SaiPan uusi hyökkääjä

SaiPa on hankkinut riveihinsä yhden vuoden sopimuksella hyökkääjä Roy Radken. 20-vuotias laitahyökkääjä saapuu SaiPaan OHL joukkue Barrie Coltsin riveistä, jossa pelasi viime kaudella 45 ottelua tehden 25+13. Radkella on myös NHL-varaus vuodelta 2015, kun Chicago Blackhawks varasi hänet 6.kierroksella.

Vaikea on tästä pelaajasta vielä hirveästi sanoa mitään, mutta positiivisena asiana voidaan sanoa, että on isokokoinen, kun mittaa löytyy 191 cm. Lisäksi right kätisyys tuo valmennukselle varmasti lisää vaihtoehtoja esimerkiksi ylivoimaan. Radke itse sanoi lehtijutussa, että hänen vahvuutensa ovat nopeus, koko ja laukaus, jonka luulisi kyllä SaiPan pelityyliin sopivan. Uskon, että Radke sijoitetaan tässä vaiheessa ensimmäisissä otteluissa alempiin ketjuihin ja katsotaan riittävätkö rahkeet liigassa pelaamiseen. Tähän viittaisi myös sopimuksessa oleva koeaika, jonka pituutta ei kuitenkaan paljastettu. Uskon, että tässä on molemmille win-win tilanne, koska uskon SaiPan kannalta, että ei ole kallis, ja Radke taas haluaa kehittyä pelaajana, jonka tavoitteet ovat NHL:ssä. Onnistuessaan saadaan Radkesta kärkiketjuihin potentiaalinen pisteidentekijä.

Lisäksi SaiPa hakee vielä yhtä hyökkääjää, joka todennäköisesti on se ykkössentteri, vaikka Tuomenoksa sanoi, että voi myös olla laitahyökkääjä. Todennäköisesti kuitenkin haetaan vielä sitä varmaa pisteidentekijä, joka pystyy tekemään sen 30-40 pistettä. Toivottavasti pelaaja tulisi vielä ennen kauden alkua, mutta luulen, että menee hankinta hieman kauemmin. Olisi kuitenkin joukkueen kannalta parempi, että tulisi mahdollisimman alussa mukaan, että pääsisi hyvin joukkueen kuvioihin sisälle.

Tilastot

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=232637

YouTube video pelaajasta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti