lauantai 6. toukokuuta 2017

Oman kasvatin paluu

SaiPa on vahvistanut pitkään liikkuneen huhun, kun oma kasvatti hyökkääjä Anssi Löfman palaa SaiPaan peräti 3 vuoden sopimuksella. Löfman pelasi viimeeksi SaiPassa kaudella 2012-2013, jonka jälkeen miehen tie vei liigassa pelaavan Jyväskylän JYP riveihin. 4 JYPissä vietetyn vuoden aikana Löfman oli voittamassa 2 pronssimitalia, joista toinen tuli tämän kauden päätteeksi. Playoff kokemusta on herralle kertynyt lähes 50 ottelun verran. Löfman pelasi viime kaudella vain 37 ottelua, joissa syntyi 20 tehopistettä, hän onkin kärsinyt viime vuosina useista loukkaantumisista, mikä on näkynyt pelimäärissä.

Mitä SaiPa saa Löfmanin hankinnasta? SaiPa saa varmasti ison johtajan pukukoppiin sekä rutkasti kokemusta,mitä vaaditaan mitalin voittamiseen liigassa. SaiPa saa hyvän kahden suunnan sentterin, joka on joukkuepelaaja viimeisen päälle. SaiPa saa myös äärettömän hyvän pelintekijän, joka pystyy tekemään ilman loukkaantumisia yli 30 pistettä. Todennäköisesti Löfman tulee tulevaisuudessa kantamaan myös kapteenin C rinnassa. Se mihin rooliin SaiPa on miestä ajatellut, on vielä kysymysmerkki. Jos ajatellaan, että Löfmanista tehdään suoraan ykkösketjun keskushyökkääjä, on siinä riskit olemassa, juuri noiden loukkaantumisten takia. Mutta, jos häntä ajatellaan esimerkiksi 2.ketjun keskelle,on pullat paljon paremmin uunissa, koska silloin on vielä se ykkössentteri tulossa. Haluaisin nähdä 2 ketjussa kaksikon Löfman-Tanus, koska siinä olisi hyvä pelintekijä Tanukselle. Uskoisin, että tämä kaksikko voisi toimia.

Henkilökohtaisesti olen todella iloinen Löfmanin paluusta SaiPaan, koska tykkään herran pelityylistä paljon. Ei tee itsestään mitään numeroa, mutta on viimeisen päälle joukkuepelaaja. Lisäksi lupasin iskälle, että jos Löfman palaa takaisin SaiPaan hankin hänen fanipaidan. Pitää siis alkaa toteuttamaan suunnitelmaa.

Tilastot

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=10943

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti