lauantai 29. lokakuuta 2016

Yhteenvetoa viime peleistä osa 2

Tässä tulee toinen osa yhteenvetona, miten pelit ovat menneet SaiPan osalta.

20.10.2016 SaiPa kohtasi kotona Vaasan Sportin. Tiukkojen vaiheiden jälkeen SaiPa voitti pelin 4-3. SaiPan maaleista vastasivat Tero Koskiranta, Ville Vainikainen (2) ja Jere Sneck, joka teki liigauransa ensimmäisen maalin. SaiPan maalilla Jussi Markkanen torjui 33 kertaa.

Raportti

http://saipa.fi/fi-fi/article/otteluraportti/vainikaisen-tehoilta-kaatoi-sportin/5131/

Maalikooste

http://liiga.fi/videot/2016/10/20/huippuhetket-saipa-sport


22.10 SaiPa matkusti Kouvolaan pelamaan kauden kolmatta Kaakon Derbyä. Tähän asti Derbyt olivat tällä kaudella menneet niin että, sekä KooKoo että SaiPa ovat ottaneet molemmat yhden voiton. SaiPa voitti tämän Derbyn viime hetken maalilla 2-3. SaiPan maalit teki Brock Trotter, Curtis Hamilton ja Kim Strömberg. SaiPan maalilla jatkoi Jussi Markkanen, joka kirjautti 24 torjuntaa. Näin SaiPa on nyt Kaakon herra seuraavaan kohtaamiseen asti.

Raportti

http://saipa.fi/fi-fi/article/otteluraportti/stromberg-ratkaisi-kolmannen-kaakon-derbyn-saipalle/5135/

Maalikooste

http://liiga.fi/videot/2016/10/22/huippuhetket-kookoo-saipa

25.10.2016 SaiPan kotipelit jatkuivat, kun vastaan luisteli viime vuosina hyvin menestynyt Oulun Kärpät. Myöskin suuren vaihtuvuuden joukkueessa kokenut ja uuden valmennuksen saanut Kärpät on aloittanut melko tahmeasti kauden. Ottelu olikin erittäin tasainen ja ratkaisu meni jatkoerään, jossa Kärpille voiton ratkaisi hyvin aina SaiPaa vastaan pelaava Mikä Pyörälä ja loppulukemat 2-3. SaiPan maalilla Jussi Markkasella kertyi 19 torjuntaa. SaiPan maaleista vastasivat Matti Järvinen ja Kim Strömberg, joka pelasi 300 liigaottelun. Vähän jäi harmittamaan tämä tappio, koska SaiPa pelasi 2 ensimmäistä erää niin hyvin, mutta 3.erässä ote annettiin täysin Kärpille ja yritettiin vain puolustaa johtoasemaa. Se ei tällä kertaa riittänyt voittoon.

Raportti

http://saipa.fi/fi-fi/article/otteluraportti/pyoralasta-karppien-sankari-jatkoajalla/5149/

Maalikooste

http://liiga.fi/videot/2016/10/25/huippuhetket-saipa-karpat

28.10.2016 Oli taas vierasottelun vuoro, kun Tampereella vastaan asettui Ilves. Peli oli erittäin tasaväkinen, mutta Ilves käytti paremmin omat maalipaikkansa ja voitti ottelun 2-1. SaiPa kaatui tehottomuuteen ja Ilveksen maalilla hyvin pelannut Hannu Toivoseen, joka varsinkin ensimmäisessä erässä piti kotijoukkuetta pystyssä hyvillä torjunnoilla. SaiPan ainoan maalin teki Tero Koskiranta.  SaiPan maalilla Jussi Markkanen torjui 24 kertaa.

Otteluraportti

http://saipa.fi/fi-fi/article/otteluraportti/tehokkaampi-ilves-vei-sarjapisteet/5158/

Maalikooste

http://liiga.fi/videot/2016/10/28/huippuhetket-ilves-saipa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti