torstai 15. helmikuuta 2018

Puolustukseen uusi isäntä

SaiPa on vahvistanut puolustusta hankkimalla riveihinsä Valko-Venäläisen maajoukkuepelaajan Vladimir Denisovin loppukauden sopimuksella. 33-vuotias puolustaja siirtyy SaiPaan KHL seura Diamon Minksistä, jossa teki tällä kaudella 40 ottelussa tehot 1+2.

Urallaan Denisov on pelannut KHL:ssä peräti 362 ottelua ja tehoja on syntynyt 23 + 38. Kaudella 2015-2016 mies valittiin KHL:n tähdistöotteluun. KHL lisäksi Denisov löytyy pelejä yhden kauden verran Sveitsin pääsarjasta ja Amerikassa AHL:n puolelta. NHL varausta ei Denisovilta löydy. Lisäksi Denisov on kuulunut jo pitkään Valko-Venäjän maajoukkueen runkopelaajiin, jossa pelejä on tullut 110 tehopistein 6+25.


Mitä Denisov tuo SaiPaan? 

180 cm ja 98 kg Denisov tuo SaiPaan paljon kokemusta nuoreen joukkueeseen. Lisäksi Denisov näyttäisi olevan puolustava puolustaja, jollaista SaiPa tarvitsi tähän hätään eniten, kun Kojo ja Savilahti-Nagander ovat sivussa loukkaantumisten takia. Denisov näyttäisi olevan myös melko puhtaasti pelaava puolustaja, jos katsoo miehen rangaistustilastoja. Mitä katselin noita YouTube videoita, niin puolustaja osaa taklata todella kovaa, mikä tietysti KHL:n säännöillä onkin sallittua. Mutta liigassa ollaan tällä kaudella nimenomnim kiinnitetty huomioita koviin ja päähän kohdistuviin takauksiin, ja siksi Denisovin pitäisi nopeasti sisäistää Liigan linja, ettei heti ensimmäisessä ottelussa lennä ulos. Kuitenkin SaiPalle todella kova hankinta tähän paikkaan ja tulee vahvistamaan puolustusta merkittävästi. Pisteitä ei varmasti mieheltä hirveästi odoteta, mutta oman maalin edustalle on mies, joka saa vastustajankin miettimään kannattaako sinne Tuohimaan eteen ajella. Todella mielenkiintoista nähdä, kenen pariksi Lehterä laittaa uuden miehen. Carson-Vaakanainen pari on pelannut koko kauden yhdessä ja uskonkin, että tämä pari tulee jatkamaan samana. Eli silloin näkisi, että Denisov laitetaan joko Maalahden tai Lappalaisen rinnalle. Huomenna pakkiparit voisivat olla seuraavanlaiset:

Vaakanainen-Carson

Denisov-Lappalainen

Taipalus-Maalahti

Sneck


Tilastot

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=14338


YouTube  video pelaajsta






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti