keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Yhteenveto peleistä

Tässä yhteenvetoa pelatusta peleistä joukkueen osalta. Pelit ovat menneet melko kaksijakoisesti. On tullut hyviä voittoja ja sitten myös melkoisia mahalaskuja. Käyn seuraavaksi tarkemmin läpi ottelut.

Keskiviikkona 13.9.2017 SaiPa pelasi Tampereella Ilvestä vastaan. Ilves aloitti ottelun erittäin  pirteästi ja johtikin peliä ensimmäisen erän jälkeen 2-0. SaiPa esitti kuitenkin hienon nousun ja voitti ottelun 2-3. SaiPan maalit teki Markus Kojo, Jonatan Tanus ja David Goodwin. Maalilla Frans Tuohimaa torjui 20 laukausta.

Plussat ja miinukset

- erittäin huono alku joukkueelta
- isot merkkausvirheet puolustuksessa
- Per Savilahti-Nagander oli kokoajan potkun jäljessä
- erikoistilanne pelaaminen heikkoa

+ Hieno nousu joukkueelta taka-ajo asemasta
+ Goodwin - Löfman - Tanus ketju loi hyvin paikkoja
+ Goodwin tehot 1+2
+ Suhteellisen vähän jäähyjä


Perjantaina 15.9.2017 SaiPa pelasi Kisapuistossa TPS vastaan. Erittäin tiukan ja vähämaalisen ottelun vei lopulta SaiPa voittolaukauskisan jälkeen 1-0. Voittomaali merkattiin Elmeri Kaksosen nimiin. SaiPan maalilla Frans Tuohimaa pelasi loistavan ottelun ja sai kauden ensimmäisen nollapelin 30 torjunnalla.

Plussat ja miinukset

-  yleisömäärä 2600 katsojaa
- tehottomuus maalipaikoissa

+ Frans Tuohimaa
+ Edelleen Goodwin - Löfman - Tanus ketjun hyvä peli
+ Hyvä alivoima
+ Onnistumiset voittomaalikilpailussa


Tiistai 19.9.2017 SaiPa jatkoi otteluita Kisapuistossa, kun vieraaksi saapui Hämeenlinnan HPK. Vieraat saivat salama-alun kun vain 10 sekunnin pelin jälkeen HPK johti jo 0-1. Tästä alusta SaiPa tuntui jotenkin lamantuneen ja HPK voitti ottelun 1-5. SaiPan maalilla jatkanut Frans Tuohimaa torjui ottelussa vain 15 laukausta. Kotijoukkueen ainoan maalin viimeisteli Kim Strömberg.

Plussat ja miinukset

- tehottomuus maalipaikoissa
- puolustuksen merkkausvirheet
- huono ylivoima
- yleisömäärä 2400

+ Hyvä alivoima
+ Topi Nättinen yritteliäs peli
+ Lasse Lappalainen varma puolustuspelaaminen

Perjantaina 22.9.2017 SaiPa matkusti Lahteen Pelicansin vieraaksi. SaiPalle sattui kauden huonoin peli ja Pelicans voitti ottelun peräti 7-2. SaiPan maalilla Jussi Markkanen torjui ottelussa 26 laukausta. SaiPan maalit teki puolustaja Kalle Maalahti ja hyökkääjä Anssi Löfman.

Plussat ja miinukset

- Jäähyily
- Jussi Markkanen
- puolustuksen isot virheet
- huono alivoima pelaaminen




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti