perjantai 10. marraskuuta 2017

Hyökkäykseen vahvistusta Tsekistä

SaiPa on hankkinut hyökkäykseen 23-vuotiaan Kanadalaisen Peter Quennevillen. Hyökkääjän sopimus on tämän kauden mittainen, mutta se sisältää try-out jakson joulutaukoon asti. Quenneville pystyy pelaamaan sekä keskushyökkääjänä että laitahyökkääjänä ja kun kätisyys on right, tuo tämä kaivattua vahvistusta sille osastolle. SaiPalla on ollut alkukaudella ongelmia ylivoiman kanssa, juuri tämän takia, että right puolen pelaajia ei joukkueessa ole kuin pari.

Quennevilleltä löytyy myös NHL varaus, kun Columbus varasi hyökkääjän vuonna 2013 7.kierroksella numerolla 195. NHL pelejä ei kuitenkaan ole hyökkääjälle tullut. Vuonna 2015-2016 Quenneville pelasi yhden ottelun AHL:ssä ja loppukauden ECHL joukkue Cincinnati riveissä 58 ottelua tehopistein 11+15. Viime kaudeksi hyökkääjä siirtyi Eurooppaan Tanskan pääsarjaan Aalborg Piratesin joukkueeseen, missä pelasi 45 ottelua ja paukutteli tehot 30+19. Tämän kauden Quenneville aloitti Tšekin pääsarjassa Pardubice joukkueessa 12 ottelua vaatimattoman tehoin 1+2. Tästä syystä varmasti sopimus on myös purettu.

SaiPa saa siis tämän hankinnan myötä kaivattua leveyttä hyökkäykseen. Lisäksi sopimuksessa oleva try-out on hyvä joukkueen kannalta. Onkin mielenkiintoista nähdä laitetaanko Quenneville ensisijaisesti keskus- vai laitahyökkääjäksi. Itse laittaisin Kunyk vierelle samaan ketjuun ja katsoisin mitä saa aikaa. Todennäköisesti suurin apu Quennevillestä tulee olemaan ylivoimalla nimenomaan kätisyyden takia. Pelinumero tulee olemaan SaiPassa 91. Eli seuraavassa pelissä tämä numero seurantaan. Toivottavasti saatiin se kaivattu maalintekijä.

Tilastot

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=57050

YouTube video pelaajasta




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti