lauantai 18. kesäkuuta 2016

Jälleen uusi paluumuuttaja


SaiPa ilmoitti joukkueen esittelytilaisuudessa satamassa uuden sopimuksen. SaiPa on tehnyt 1 vuoden sopimuksen hyökkääjä Tero Koskirannan kanssa. Koskiranta siirtyy SaiPaan Vaasan Sportista. Koskiranta pelasi aiemmin kausilla 2008-2011 jo SaiPassa, joten aivan tuntemattomasta pelaajasta ei ole kyse. Parhaalla kaudella SaiPassa Koskiranta teki 55 ottelussa 40 p. Viimekaudella Vaasassa tehopisteitä syntyi 40 ottelussa 21 pistettä. 

Koskiranta oli satamassa paikan päällä, joten mieheltä päästiin tuoreeltaan kysymään kuulumiset ja mietteitä paluusta takaisin Lappeenrantaan. Sanoi olevansa todella innoissaan paluusta takaisin, koska viihtyi viime visiitillä niin hyvin. Sanoi olevansa jonkin verran muuttunut pelaajana näiden vuosien aikana. Kokemustakin on karttunut jonkin verran, josta hän näkee hyötyä joukkueen nuorempia neuvoessa. Odottaa saavansa kärkiketjun roolin, ja sitä kautta pisteitä,mutta ennenkaikkea haluaa auttaa joukkuetta voittamaan pelejä. Koskiranta pystyy pelaamaan sekä keskushyökkääjänä että laitahyökkääjänä. 

SaiPa ilmoitti eilen huonompia uutisia, kun Patrick Davisin sopimus on jouduttu purkamaan terveydellisistä syistä. Daivisin mukaan vamma on vaivannut viimeiset 2 vuotta ja nyt lääkärien mukaan leikkaus olisi ainut vaihtoehto parantaa tilannetta. Davis ei kuitenkaan halua enää enempää leikkauksia. Varmuutta ei myöskään ole päättyykö ura jopa tähän, mutta ensi kausi jää joka tapauksessa kokonaan väliin. Olen iloinen siitä, että Davis ilmoitti tässä vaiheessa eik lähtenyt kokeilemaan puolikuntoisena pelaamista. Myöskin näin aikaisessa vaiheessa, kun päätös tehdään niin SaiPalle jää reilusti aikaa etsi korvaaja. Toivon todella että Davis saisi vielä terveyden kuntoon ja nähtäisiin Kisapuiston jäällä. Terveyden kanssa ei kannata leikkiä, koska elämässä on muutakin kuin jääkiekko

SaiPa ilmoitti tänään purkaneensa sopimuksen hyökkääjä Ville Järveläisen kanssa. Järveläinen pelasi viime kaudella  37 ottelua ja teki 9 pistettä. Järveläinen siirtyy pelamaan Saksan DEL2 liigaan.

Uutinen SaiPan sivuille 


Uran tilastot 


Uutinen Davisin 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti